Ondervloer van kurk

Hoewel het niet zichtbaar is voor uw ogen, voegt een ondervloer waarde toe aan de prestaties van uw vloer in termen van thermische en akoestische isolatie.

Waarom een ondervloer van kurk?

Kurk voegt warmte, zachtheid en ruisonderdrukking toe.
Kurk is een 100% natuurlijk product.
Het is een van de beste keuzes voor onderlaag vanwege de unieke cellulaire structuur en ongelooflijke voordelen.
Een kurk ondervloer werkt als een beschermende barrière tussen uw vloer en ondervloer (bijvoorbeeld betonnen vloer) en biedt unieke kenmerken en voordelen:

Akoestische isolatie

Kurk absorbeert geluid beter dan de meeste andere ondervloeren.
Het helpt het geluid binnen en tussen kamers te verminderen.
Hierdoor ontstaat een stillere en rustigere omgeving in uw huis.
Dit is vooral belangrijk in flatgebouwen, appartementen en andere eensgezinswoningen.

Thermische isolatie

Kurk heeft natuurlijke thermische isolatie eigenschappen die ervoor zorgen dat de vloeren warm aanvoelen onder je voeten. Zelfs wanneer u op blote voeten staat. 
Een kurklaag zorgt ervoor, dat vloeren het hele jaar door comfortabel aanvoelen.

Comfort

Kurk heeft een flexibele structuur. De vorm van de cellen is een honingraatvormige cel die veerkracht geeft wanneer u erop loopt. 
Diezelfde structuur zal helpen om uw voeten, benen en rug te verlichten, dan wanneer u op een vlakke, harde ondergrond loopt.
Door een kurk ondervloer te kiezen, krijgt u de voordelen van een zachter oppervlak, ongeacht het type vloer dat u hebt gekozen.

Onverslijtbaar

De enorme hoeveelheid gassen in elke kurkcel is verantwoordelijk voor zijn buitengewone samendrukbaarheid en elastische eigenschappen. Deze eigenschappen helpen de vloer door de jaren heen stabiel en overslijtbaar te houden.

Gezond en milieu

Het antibacteriële karakter van kurk remt de groei van bacteriën, schimmels en meeldauw om een gezondere thuisomgeving te creëren. Kurk bevat geen PVC en geen weekmakers of andere stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid of het milieu. Tijdens de productie worden geen formalyde houdende materialen toegevoegd.

Duurzaamheid

Een ander belangrijk voordeel bij het kiezen van kurk is dat u kiest voor een 100% milieuvriendelijk materiaal. Veel andere onderleggingsopties zijn synthetische materialen, terwijl kurk een natuurlijk product is dat afkomstig is van een hernieuwbare bron en een klimaatpositieve productie.

Maak uw aankoop compleet

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
Geen producten gevonden.