Prikborden innovatiecentrum Enexis Den Bosch

De werkplekken zijn ingericht in geel - zwart en wit. De kurk prikborden zijn speciaal geverfd in de kleuren geel en zwart. Daarnaast is er door een architect bedacht op welke speelse wijze de prikborden van kurk gemonteerd moesten worden. 

Er is gekozen voor een kurk met een mooie open structuur. Zodat de geluiddemping optimaal is.

De locatie aan de Orthen 63 in Den Bosch


Het gebouw, dat in 1916 werd gebouwd, begon zijn bestaan als 50 KV station. Afgelopen 100 jaar heeft het daarnaast dienst gedaan als districtskantoor, horlogemakerij, clubhuis van de personeelsvereniging, slimme meter lab en werkplek voor de archiefmedewerkers. 

Het oude gebouw wordt getransformeerd naar een innovatieve plek om samen te werken. Het symboliseert de transitie waar Enexis en de energie-industrie voor staan: van het verleden naar de toekomst – van de traditionele energievoorziening naar een duurzame en slimme participatie-energievoorziening.

Het is de plek waar Enexis, Fudura en partners elkaar kunnen ontmoeten en samen buiten de grenzen treden. De plek waar innovators, inspirators, motivators, creators en ondernemers nieuwe ideeën vormen, delen en elkaar inspireren om de energietransitie tot een succes te maken. En waar iedereen welkom is, die betrokken is bij de energietransitie. 


Kurkprikborden Enexis Den Bosch

Menu

Settings

Click for more products.
No products were found.